Ρέθυμνο

Aquila Rithymna Beach

aquila-rithymna-beach

Ένα πραγματικά μεγαλοπρεπές ξενοδοχείο, που έχει κερδίσει επάξια τη φήμη υπεροχής του.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το AQUILA RITHYMNA BEACH, κέρδισε τα περισσότερα βραβεία από φιλοξενούμενους και διεθνείς οργανισμούς σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο ξενοδοχείο της Ελλάδας.

Σχετικό site πατήστε εδώ »

Aquila Porto Rethymno

Το PORTO RETHYMNO έχει τη φήμη ότι είναι ένα από τα πιο πολυτελή και σύγχρονα ξενοδοχεία του Ρεθύμνου. Βλέποντας προς την αμμώδη παραλία της πόλης του Ρέθυμνου, το ξενοδοχείο απέχει μονάχα έξι λεπτά απόσταση με τα πόδια, από τη γραφική παλιά πόλη, όπου υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία καταστημάτων, ενώ το ίδιο το ξενοδοχείο προσφέρει πλούτο ανέσεων.

Σχετικό site πατήστε εδώ »

aquila-porto-rethymno

Ηράκλειο

Aquila Atlantis Hotel

Το Deluxe Atlantis Hotel – το μεγαλύτερο της περιοχής – βρίσκεται στο κέντρο, σε μια ήσυχη περιοχή της πόλης του Ηρακλείου, ενώ διαθέτει χώρους και υπηρεσίες εμφανούς ανώτερης ποιότητας.

Σχετικό site πατήστε εδώ »

Λασίθι

Aquila Elounda Village

Το ξενοδοχείο ELOUNDA VILLAGE με τα 208 πολύ κομψά του δωμάτια, μπανγκαλόους και σουίτες, βρίσκεται στην Ελούντα σε μια από τις πιο γραφικές περιοχές της Κρήτης.
Το ξενοδοχείο αποτελείται από 46 δωμάτια και σουίτες, εντός του κεντρικού κτιρίου, αλλά και 162 μπανγκαλόους και υπερπολυτελείς σουίτες.

Σχετικό site πατήστε εδώ »

aquila-elounda-village